tisdag 10 april 2012

Vardag igen!

Ja, så var det vardag och arbetsdag för de flesta igen! För mig innebär denna vecka sista veckan som föräldrarledig, sen väntar två veckors brandutbildning och därefter är det fullt ös med barn och personal på förskolan igen.

Igår var återigen en kanondag. Hela förmiddagen spenderades i lekparken med goda vänner och massor av lek och bus! Även om det var lite kallt stundtals så var det ändå en riktigt mysig förmiddag som avslutades med lite grillande innan vi åkte hemåt!

När vi alla vilat lite middag så begav vi oss ut till senoren för att hälsa på den del av familjen fagerberg som finns där ute. Efter en jättetrevlig kväll så åker vi hemåt med en lagom trött kille som väl hemma somnar gott efter att fått sin kvällsminimax!

Medans bloggmamman kollade bonde söker fru så smet jag över till grannen för att kika en halvlek fotboll och snacka lite strunt!

Idag är en ny dag och vi är redan i gång! Om bars några minuter ska vi bege oss mot sjukhuset för att göra en grundlig kontroll på Axel! Det är lungröntgen, EKG och sen en ultraljudsundersökning gjord av en "konsult" från Lund! Det ska även närvara hela tre läkare från Karlskrona så nu jäklar ska dom bli specialister på våra älskade hjärtebarn allihopa ;)

/bloggpappan

1 kommentar:

  1. Är så ledsen för er skull, livet slår så orättvist emellanåt:(

    Ville bara meddela att ni fått en Blogger Appreciation Award just för att ni på ett så ärligt, naket och känslosamt sätt låter oss följa med på er resa genom vardagen.

    SvaraRadera