tisdag 17 april 2012

Nyklippt!

Ikväll har frugan varit och klippt sig på Hårloftet i Rödeby (gratisreklam) och det blev verkligen ursnyggt!

Lite tråkigare är att bloggmamman idag fick stanna hemma för att lilleman var krasslig igår kväll och inte ett dugg bättre under morgonen. Det är luftvägarna som strular och är rejält täta, men tanken är att han ska kunna gå imorgon då han är lite bättre!

Axels första dag i måndags på förskolan gick ömsom vin ömsom vatten. Han var riktigt ledsen när vi gick och sen lugnat sig lite, men sen har set kommit över honom med jämna mellanrum. Ingen vidare mat slank ner men på det hela så var det inte så farligt att dom behövde ringa oss.

Lite virrigt inlägg kanske men det är en riktigt trött bloggpappa som sitter här och skriver! Vi har kört stenhårt idag med full mundering på. På förmiddagen så var det koppling och sprutande med olika slangar och också igångsättande av sugpumpar. På eftermiddagen var det genomgång av syrgasutrustningen sen var det uppdrag syrgastömning. Full utrustning och syrgastuber på med mask och sen var det dags att anstränga sig för att komma upp i puls och göra slut på gasen.

7 kommentarer:

  1. tufft och snyggt Emma! Det gäller att våga, kram <3

    SvaraRadera
  2. Sa fint! Du passar jattebra i frisyren. Valdigt tufft av dig att vaga klippa sa kort. kram emelie

    SvaraRadera
  3. KAnon snyggt Emma... Du passade jätte bra i den frisyren.. Hoppas allt är bra med dig!!! Kramar Jenny

    SvaraRadera