söndag 28 november 2010

Axel= glad kille



Vilken härlig eftermiddag och kväll Axel och jag hade igår! Axel var världens gladaste och skrattade mest hela tiden! Och de få stunder han inte var glad var han hungrig eller trött!

Vi började baket med lussekatter! Axel och jag hjälpte till med att sätta i russinen och pensla lussekatterna. Sedan somnade Axel en stund och jag kunde baka lite pepparkakor. När allt var färdigbakat fikade vi på de nybakta kakorna, mums! Och Axel gurglade av skratt bara man tittade på honom:) Han lekte i gymet med morbror Carl och var nog lyckligast i världen! Lagom till vi skulle äta paj strax innan åtta somnade Axel och sen sov han igenom påklädning, hemgång och överläggning i sin säng! Han vaknade 03.30 för mat, men var även då glad! Vid 06.00 tyckte han det var morgon, men det tyckte inte hans mamma, så Axel fick komma över i vår säng och där somnade han om till 07.00! Efter lite mys och skratt så gick vi upp och började dagen! Vi åt båda två och klädde på oss! Nu har vi varit ute och gått en runda och Axel sover sin förmiddagslur:) I eftermiddag blir det nog lite julskyltning för oss, Axel i vagnen utomhus så bloggpappan och jag får gå in i affärerna i omgångar, men det löser sig! Ska bli mysigt:)

Vi har nog världens gladaste son! Det är så härligt att få umgås med honom:)

/Bloggmamman

6 kommentarer:

  1. Åh, Emma - det är så underbart skönt när de är glada och allt bara flyter på. Sådnat som man gärna bara tar för givet annars.

    Söta ni är på korten.
    Kram Mia

    SvaraRadera
  2. Ja, visst är det härligt Mia! Vi njuter nu kan jag lova!!O tack för den fina komplimangen! Kram till dig!

    SvaraRadera
  3. Helt fantastiskt UNDERBARA bilder!!!!....och det han äter morotspure (?) på och ser glatt förvånad ut på är så himla härligt!!!

    Kram på er!

    Annika

    SvaraRadera
  4. Ååå vad mysigt med bak.. Hoppas baket blev kanon :o) Så klart det blev ;o) Kramar från oss

    SvaraRadera
  5. Underbart att läsa att ni har det så bra! Gott med majskrok, ska bli spännande när Elise kan få testa lite längre fram. Just nu är det havregrynsgröt som introduceras. =P
    Mysigt att inleda advent med julbak!

    SvaraRadera
  6. inte helt okej att lägga upp en sån bild! jag vill också vara med!! / amanda

    SvaraRadera