söndag 12 september 2010

Axel Sebastian Fagerberg! och grattis!

Igår döpte vi Axel som ni ala vet. Vi höll till i Fredrikskyrkan och cermonin blev som jag skrev igår fantastiskt lyckad! Tror inte att nåt kunde blivit bättre.
Så nu är han "officiellt" döpt och fått namnen Axel Sebastian.

Några bilder från kyrkan, kvalitén är dock sådär men det är ändå några bilder:





Faddrar var bloggmammans syster Fia och min syster Linda, ett stort tack till er som var med och gjorde denna dag speciell!

Sen var det dags för kalaset och presentöppning. Gode gud vad presenter vår lilla prins fick. Tusen tack för alla presenter och vi är såå imponerade av allas fantasi, mycket fina grejer ni köpt!

Bild på presentbordet, alla presenter syns tyvärr inte lika bra och en del är redan "satt på sin plats", men återigen så var allt såå fint och verkligen saker vi kommer att nyttja:



Sen så bjuder vi på två bilder som är tagna på Axel och Edvin när de provsitter den fantastiskt fina fotöljen som Axel fick av mormor och morfar:




Och så idag på tidig morgon stiger bloggmamman och Axel upp för att fira mig! Ni är så fantastiska, det blev kaffe och gott på sängen och massor av paket! Emma jag älskar dig!

/bloggpappan

5 kommentarer:

  1. Grattis på födelsedagen världens bästa arbetskamrat. Hoppas du får en jättehärlig dag!! Och grattis lilla Axel till det fina dopet.

    Massa kramar till er alla tre. Vad fina bilderna är. /// Mia

    SvaraRadera
  2. Det känns tryggt att veta att Axel nu har en egen läsfåtölj!...man var ju lite orolig att han inte skulle ha nå´n stans att sitt då han kommer hem från dagis, pustar ut och ska läsa sin tidn...hrmfl...sagobok för att koppla av en stund, menar jag! ;D

    Kramar!

    SvaraRadera
  3. Åh vilka fina bilder från dopet! Roligt att han fick så många bra och fina presenter. Grattis Jocke Kram från oss

    SvaraRadera
  4. undrar var han funderar på den lilla Axel, han njuter verkigen av sin nya fina fåtölj.

    Kusinen ser lite spjuveraktig ut, han har nog nått på lur....;)

    SvaraRadera
  5. Grattis på födelsedagen! Oj vad presenter, roligt.

    SvaraRadera