lördag 31 juli 2010

kompis och dagbok

Idag har Axel haft besök av sin kompis Jevanna och bloggföräldrarna passade på att bjuda hennes föräldra på lite fika. Mycket trevligt, det blev mycket prat och historieberättande om våra underbara barn.

Jevanna passade på att prova Axels leksaker och favoriten verkade vara gåstolen!




Snart vankas det mat för bloggföräldrarna sen så ska vi nog ta en runda och se vad Viva Karlskrona har att erbjuda en lördagskväll!


_________________________________________________

Dagbok

Dagbok 29/5

Dagen började inget vidare, vi kommer till Axel och en sköterska frågar hur det är och direkt så brister vi båda ut i gråt. Sköterskorna kämpar på och försöker förklara för oss att det inte är nån fara med Axel men att dom förstår vår oro.
Efter ronden fick vi prata med en doktor också, hon sa att hon såg ingen anledning till oro utan allt såg bra ut. Skönt att ändå höra. Av ögat att dömma så ser han kärnfrisk ut, han äter som en häst och detsamma gäller kiss och bajs, men den förbaskade syrekurvan är riktigt jobbig att titta på.

Framåt eftermiddagen kom Stefan och hälsade på och pratade oss tillrätta, skönt! Vi gick en lång runda på stan och givetvis blev det pizza att äta.
Vid 6-tiden åkte han hem och vi gick till Axel för att mata och mysa lite. Emma och jag hade tidigt bestämt oss för att vi skulle ta en tidig kväll för oss själva, så åtta var vi tillbaka på patienthoteller. Vi somnade direkt och vaknade nån timme senare=)

Dagen sammanfattas: =( =)






/bloggpappan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar